Publicatie: 10 juli 2023

Beleggingspand verkopen

Vraag direct jouw bod aan

Wellicht denkt u erover na om uw beleggingspand te verkopen. Door de veranderende wet- en regelgeving worden sommige beleggers gedwongen te verkopen. Bij verkoop is het belangrijk dat je de juiste doelgroep weet aan te spreken. Dit doe je niet via een reguliere makelaar of via bijvoorbeeld Funda. Bij HuisHunters hebben we ook een groot netwerk aan beleggers die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw beleggingspand.

Pand met huurder verkopen

Een pand waar een huurder in zit kan gewoon verkocht worden. De koper neemt dan het pand inclusief het huurcontract over. De huurder kan dus gewoon blijven zitten. In Nederland zijn huurders goed beschermd. Als de huurder er langer dan twee jaar in zit heeft hij huurbescherming. Koop breekt geen huur, dus het huurcontract blijft gewoon geldig. Een pand met huurder verkopen is bij HuisHunters geen enkel probleem. Binnen ons netwerk zijn partijen altijd op zoek naar verhuurde woningen. Wij helpen graag kosteloos verder.

Waarde van een beleggingspand

De waarde van een verhuurde woning is voornamelijk afhankelijk van de huurprijs. De staat van het pand en de locatie spelen hierbij natuurlijk ook een rol. Er wordt gekeken naar de waarde in verhuurde staat en naar de waarde in leegstand. Voor de waarde in verhuurde staat kijken we naar de actuele en gemiddelde rendementseis van beleggers. De rendementseis is voornamelijk afhankelijk van de rentestand. Op deze manier is makkelijk te berekenen wat de woning waard zou zijn in de huidige markt. Wilt u een gratis waardebepaling van uw beleggingspand? Meld dan de woning aan via de website.

Waarom verkopen via HuisHunters?

Momenteel heb je als belegger te maken met veel onzekerheden. Diverse maatregelen maken het steeds moeilijker. Bij HuisHunters weten we precies wat er speelt en zijn we op de hoogte van de eisen van andere beleggers. Op deze manier kunnen wij snel een mogelijke verkoopprijs met u overleggen. Wij verkopen woningen door heel Nederland, waardoor we een groot netwerk hebben opgebouwd. Maak gebruik van dit netwerk door de woning via de website aan te melden. Wij helpen graag kosteloos verder!

Een beleggingspand verkopen via HuisHunters is gratis. Wij nemen graag alle zorgen uit handen en proberen zo snel mogelijk een geschikte koper te vinden. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd, waardoor de woning snel verkocht kan worden. Wilt u uw beleggingspand verkopen? Dan helpen wij u graag verder!