Publicatie: 1 september 2023

Commercieel vastgoed verkopen

Vraag direct jouw bod aan

Voor de verkoop van commercieel vastgoed bent u bij HuisHunters aan het juiste adres. Binnen ons netwerk zijn diverse partijen die interesse hebben in commercieel vastgoed. Denk hierbij aan winkelpanden, restaurants, cafetaria, bedrijfspanden en kantoorpanden. Wij zijn landelijk actief en kunnen helpen bij de verkoop van alle typen vastgoed.

Winkelruimte verkopen

Wellicht stopt u met uw winkel of heeft u een winkelruimte in bezit die verkocht mag worden. De waarde van een winkelruimte kan op verschillende manieren berekend worden. Bij een verhuurd winkelpand kan de waarde berekend worden op basis van de huurprijs. Ook de locatie en het aantal vierkante meters spelen mee in de waardebepaling. Bij leegstaande winkelpanden is de waarde voornamelijk afhankelijk van de locatie, oppervlakte en de huurpotentie. De staat bepaalt in zekere mate ook de waarde van een winkelruimte. Echter zullen nieuwe huurders het pand aanpassen naar hun eigen wensen. Wij kunnen u een goede indicatie geven van wat het pand ongeveer waard is.

Restaurant verkopen

Een restaurant, bistro of eetcafé kunnen verkocht worden inclusief inboedel en bedrijfsnaam. Echter is het ook mogelijk om enkel het pand te verkopen. Dat gaat vaak vele malen sneller dan wanneer er een hele bedrijfsovername bij komt kijken. Het pand kan dus prima los verkocht worden. Bij HuisHunters helpen we graag bij de verkoop van het pand. Binnen ons netwerk zitten diverse partijen die mogelijk geïnteresseerd zijn in het kopen van het pand.

Bedrijfsruimte verkopen

Het is belangrijk om inzichtelijk te krijgen wat een bedrijfsruimte ongeveer waard is in de huidige markt. Hiervoor kunt u contact opnemen met een makelaar of bemiddelaar. Voor de verkoop van een bedrijfspand, winkelruimte of kantoor moet een bepaalde doelgroep aangesproken worden. Het kan interessant zijn om het netwerk van een bemiddelaar hiervoor te gebruiken. HuisHunters heeft een groot netwerk met potentiële kopers voor bedrijfsruimten.

Kantoorruimte verkopen

Kantoorpanden die leeg staan kunnen mogelijk getransformeerd worden naar woningen. Echter is dat niet in alle gevallen mogelijk of wenselijk. De kantoorruimte kan verhuurd of leegstaand verkocht worden. De meeste kantoorpanden worden verhuurd of zijn aangekocht voor eigen gebruik. Is het pand te groot of te klein geworden? Of komt het pand vrij van huur en overweegt u het te verkopen? Dan kan het mogelijk interessant zijn om het pand aan te melden via HuisHunters. Wij helpen graag verder met de verkoop van verhuurde en leegstaande kantoorpanden.

Voordelen HuisHunters

shield

Geen makelaarskosten

bag

Geen verkoopstress

clock

Oplevering wanneer u wenst

location

Snel verkocht

clock

Landelijk actief

clock

Tereghuur mogelijkheden

ticket

Woningen in alle staten

alert

Zekerheid

Wij adviseren graag bij de verkoop van commercieel vastgoed. Maak gebruik van ons netwerk en verkoop het pand snel, goed en gratis. Het betreffende pand kunt u aanmelden via de website. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen om de verkoop verder te bespreken. Wij helpen graag verder met de verkoop!