Publicatie: 12 september 2023

Garage verkopen

Vraag direct jouw bod aan

Wellicht heb je een garage in je bezit die je overweegt te verkopen. De verkoop van een garage gaat praktisch hetzelfde in zijn werk als de verkoop van ieder ander vastgoed. Een garage is goed los te verkopen. Er zijn diverse partijen geïnteresseerd in garages. Denk hierbij aan ondernemers, particulieren die spullen willen stallen of investeerders die garages verhuren. In dit artikel lees je alles over het verkopen van een garagebox.

Waarde van een garage

Garages worden van verschillende materialen gemaakt. De waarde van een garage is dan ook afhankelijk van het gebruikte materiaal, de locatie, de grootte en of er elektra aanwezig is. Ook de staat van de garage heeft invloed op de waarde. De waarden voor garages in Nederland lopen sterk uiteen. Dit heeft voornamelijk te maken met de locatie van de garage. Wij helpen graag met een gratis waardebepaling. Ook kun je transacties bekijken van garages in de buurt die recent verkocht zijn. Deze manier geeft een goede indicatie van de mogelijke waarde. De meeste garages zijn tussen de €10.000 en €40.000 waard.

Garage bouwen

De meeste garages zijn gemaakt van steen. De bouw van een gemetselde garage ligt vaak tussen de €10.000 en €20.000. Hoe duur de garage uiteindelijk wordt, is afhankelijk van de grootte, soort fundering, gekozen materialen en het afwerkingsniveau. Gemiddeld genomen zijn garages tussen de 15 en 20 vierkante meter groot. Een garage kan flink wat waarde toevoegen aan je huis. Je kunt diverse offertes opvragen om exact te weten te komen wat het bouwen van een garage kost.

Garage verkopen

Een garagebox verkopen gaat praktisch hetzelfde in zijn werk als de verkoop van ander vastgoed. In de meeste gevallen plaatsen verkopers de garage niet op Funda. Vaak maken zij gebruik van een netwerk of een makelaar. Bij HuisHunters hebben we een groot netwerk aan potentiële kopers. Het voordeel hiervan is dat de garage snel is verkocht en dat er bijvoorbeeld geen professionele foto’s gemaakt hoeven te worden. Op deze manier kun je de garage snel, goed en gratis verkopen zonder al te veel inspanning.

Binnen ons netwerk zijn diverse partijen geïnteresseerd in garageboxen. Meld de garage aan via de website of stuur een mail naar [email protected]. Wij helpen u graag verder met de verkoop. De verkoop verzorgen wij volledig gratis!